Reisemobilstellplatz Ulrichstein Panoramablick

Camperplaatsen

• WiFi

Horseman

jun 2024

Eigenlijk een heel leuke plek. Zou het niet gebruikt worden door reizende ambachtslieden met gezinnen als verblijfplaats en parkeerplaats? (Ik heb een foto bijgevoegd) Vervolgens speelden de kinderen voetbal op het veld 🤷‍♂️ Weer veel campers gereden, we hebben overnacht, het regende, daarna was het stil! heel jammer ☹️

Lschoones

jun 2024

Hele fijne en rustige camperplaats met een heel mooi uitzicht op de eerste rij. Vriendelijke beheerder die geld op komt halen rond een uur of 6. Mooie fiets en wandelgelegenheden vanaf de camperplaats. Dorp eenvoudig, maar bij het hotel kun je heerlijk eten.

Bezocht op 22 en 23 februari 2024. Prima overnachtingsplaats. Vanwege de mist en regen voor ons geen panoramisch uitzicht. We stonden op de eerste rij bij nummer 5. Prijs per overnachting is 8 euro (wordt tussen 18 en 19 uur opgehaald). Stroom (16A) 70 eurocent per 1 kWh. Lozen gratis. Water 1 euromunt per 60 liter. We troffen het niet met het weer, maar bij mooi weer is het hier goed vertoeven. Aanrader.

Erlenweg

35327, Ulrichstein, Duitsland