Camping- und Ferienpark Teichmann

Aedtex

aug 2024

Veel te duur voor wat ze bieden. € 133,- voor 2 nachten 2 volw, 1 kind en een hond incl. stroom. 1 dag vissen kost € 6,50. De oudere vrouw aan de balie was erg onvriendelijk toen we wilde gaan vissen. Wij moesten eerst een papier bij de Gemeente halen wat zou bewijzen dat we met een hengel om konden gaan. De man die later aan de balie zat dacht wel met ons mee. Een oude visakte van NL was voldoende.

mubbel

jun 2024

Mooie camperparkeerplaats voor de camping met VE. Grindgrond. Vriendelijk welkom. 27€ all-inclusive bij gebruik van de camping. Wat wil je nog meer.

Jeannet17

jul 2022

Luxe (te) dure camping. Mooi gelegen langs de rivier en aan het meer. Veel faciliteiten en veel te doen voor kinderen. Winkeltje, zelfbedieningsrestaurant en andere afhaalmogelijkheden. Mooi en schoon sanitair. Zelfs een apparaat die voor € 1,- de cassette van het toilet automatisch leeg- en schoonmaakt! WiFi slecht. Plaats zelf uitzoeken. Wij betaalden € 45,- per nacht voor een comfortplaats (incl. eigen waterpunt en stroom).

Zum Träumen 1

34516, Herzhausen, Duitsland

gelegen bij recreatiemeer - snackbar - restaurant - gasservice - supermarkt 1km - centrum 1km