mooie cp, goed geregeld een plek na aankomst met bordje met kenteken, zeer vriendelijke cp baas. helaas geen sanitair gebouw. maar daar is de prijs ook naar. alleen stroom via 0,50 muntstukken
Sterker nog, we zijn het grootste deel van het jaar onderweg met onze WoMo. We komen altijd graag terug naar deze plek. Het ligt zeer dicht bij de Rijn en de Schiersteiner Hafen! Je kunt hier heel goed fietsen en de plaats biedt alles wat je nodig hebt, behalve douches en toiletten, wat niet slecht is! Waar is een WoMo voor? Wat we erg leuk vinden, is het liefdevolle tuinbouwontwerp van de plek en de vriendelijke huurders!
lees meerzeer mooie plek om Wiesbaden te verkennen of om naar Eltville te fietsen. Exploitant erg aardig, jammer dat er geen sanitair is
lees meerWörther-See-Straße 29
65201, Wiesbaden, Duitsland50° 3' 21" N