plaats net voor de Poolse grens - lozen zonder chemicaliën - supermarkt 5km - centrum 800m
Am Achterfeld 1
17322, Blankensee, Duitsland€ 5,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
N/A
KortingskaartenHeel rustige plek met een aardige operator. De plek was schoon maar de bomen zouden van onderaf moeten worden gesnoeid. Volgens de operator is er geen wifi en kost het weggooien van de toiletcassette 2 €. Laatst bezocht op 19-07-2020
Als je het leuk en afgelegen vindt, ben je hier aan het juiste adres. We verbleven 3 nachten, € 29 inclusief stroom en douche. Niet alleen goedkoop, maar ook naar onze zin. De Wiede was opgedroogd, maar waar is het niet? Helaas de mogelijkheid van chem. Het toilet weggooien en wifi werkt ook niet. Maar u kunt het af en toe zonder doen. LTE is verkrijgbaar bij Poolse providers. We emof
lees meerHeerlijk rustige plaats om tot rust te kommen
lees meerHeerlijk rustige plaats om tot rust te kommen
Am Achterfeld 1
17322, Blankensee, Duitsland53° 31' 4" N
luehn.h@t-online.de
€ 5,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet