Haffcamp Boiensdorfer Werder

• Stroom

Prachtige locatie met een fantastisch uitzicht op de omliggende eilanden. Schone, goed onderhouden camping, supervriendelijk personeel, schone toiletten en alle voorzieningen die je nodig hebt. Een winkel, bar, snackbar en verhuurservice zijn allemaal aanwezig. Ik kom graag terug en geef het met plezier 10 sterren!

Fenia&Davy

mei 2024

De camping is intussen van naam veranderd en noemt nu 'Haffkamp Boiendorf'. We vonden het een beetje spannend om hier naartoe te rijden, omdat we camping Möwe niet konden terugvinden op Google maps. Maar toch gegaan en wat zijn we blij! Prachtige omgeving, mooie plaatsen,kraaknet sanitair. Aan de prijzige kant 55€ voor 2 personen + hond zonder elektriciteit. Maar hey, we zijn op vakantie en dan krijg je ook wel wat.

Kay-Kookie

aug 2023

super leuke ontvangst bij de receptie, we kregen een plan en konden een vrije stoel uitkiezen. de plaats kost € 38,50 voor een nacht (2 volwassenen en een hond). het sanitair is schoon en gerenoveerd... het uitzicht en de ligging... top. Elektriciteit wordt berekend naar verbruik.

Zeltplatz 1A

23974, Boiensdorf, Duitsland