Prima Camping Resort Boddenblick (Ostsee)

Geclaimd door eigenaar

3.8

Locatie host

Kom op en zet hem uit. Wij hebben de juiste parkeerplaats voor uw camper of caravan. Vind de plek die bij u en uw ontspanningsbehoeften past.
Trek baantjes in ons natuurzwembad. Ontspan op ons terras met uitzicht op de lagunes van de Oostzee. Bij Prima Resorts beleeft u heerlijke vakantiemomenten en komt u helemaal tot uzelf.

Lees verder

• Stroom

3.8

Alles klopt zoals in de anders reviews beschreven: gloednieuw, alles super modern. We waren er op maandag maar de camping was uitgestorven. Het leek ook of het onderhoud niet werd gedaan. De hagen tussen de plekken waren dood, verdort. In het zwembad dreef veel groene alg. Er was een onderhoudsman die ook de receptie moest doen. Restaurant was gesloten. Inchecken lukte niet omdat het systeem storing had. Veel potentie maar (nog) geen sfeer.

gkrist

jul 2025

Alles nageltjes nieuw. Mooi sanitair! Douchen en stroom is all-in. Ruime afgescheiden plekken ook. Allergisch voor chloor hier, dus kon het natuurzwembad waarderen. Zowel een chemische dump als een CamperClean zuil (handig!). Ook de grijswater put wordt automatisch gespoeld als je weg rijdt. Zoals hier al aangegeven, veel nieuwigheid. We liepen af te rekenen bij de klusjesman, want receptie personeel was slecht beschikbaar :D

camping ligt wat verder vh meer dan de foto’s doen vermoeden. dat is toch 1-1,6 km. alles is nog een beetje kaal omdat de camping net nieuw is en de aanplant ook. plekken zijn ok, niet super ruim. sanitair is er netjes en de prijs is inmiddels al 35,- per nacht. eten in het restaurant was lekker.

Schulstraße 50

18442, Groß Kordshagen, Duitsland

Locatie host

Lees verder

Prima Resort Boddenblick is een camping in Groß Kordshagen, Mecklenburg-Voor-Pommeren, gelegen in het bos - plaatsen zonder schaduw.