Parking Gartenweg Heringsdorf

• Vuilnisbak

H

Hubbel-Marc

nov 2025

Geweldige locatie. De eigenaar is erg vriendelijk en voorkomend. € 12 is te weinig voor deze locatie. Ik hoop dat de eigenaar de moed heeft om de prijs te verhogen. We komen graag terug, zelfs voor meer dan € 12 😊

tay37

jun 2024

Gevaar! Het juiste adres is Tuinweg. Bij de splitsing, JUIST! Het mobiele telefoonnummer. is 0174 7179849. Via dit nummer is telefoniste Udo te bereiken. Anders is alles gezegd. Wij waren er voor 3 dagen. Alles ok. Rustieke verwijdering. Veel stamgasten. Zeer centraal voor keizerlijke baden.

DeletedUser

mei 2023

Je kunt deze plek alleen maar aanraden, geen overbodige luxe, maar op verzoek van de vriendelijke beheerder is bijna alles mogelijk, stroom wordt berekend naar kW, water kan uit het huis gehaald worden (30mtr). De ruimtekosten van € 12 zijn in vergelijking met de omgeving (€ 30 en meer) een lichtpuntje in de lucht bij de guild of rip-offs. Zulke exploitanten

Archenholdweg 3

17429, Heringsdorf, Duitsland

Kleine onverharde plaats met vriendelijke gastheer - overnachting toegestaan - strand met promenade 800m - winkels 800m - centrum 1,5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!