Naturcampingplatz Alt-Reddevitz

• Vuilnisbak

4.4

Pait

sep 2025

Alle voorgaande reviews vwb vriendelijkheid, relaxed, douches, mooie ruime plekken etc onderschrijven we. Prijs voor 2 personen incl elektriciteit is inderdaad + €40,00. Maar zoals overal op Rügen wordt de prijs omhoog gestuwd door de Kurtax. Het mooie aan deze camping is de ligging om hele mooie fietstochten te maken in de omgeving. Een boottocht met fiets naar de markt van Thiessow en op de fiets weer terug. En er is zoveel meer te doen.

sydr

aug 2025

Ondanks dat de camping vol was kon ik 2 nachten in het "buitengebied" staan. Daar een mooie ruime plek in de tuin van een vakantie huisje wat nog opgeknapt wordt. Internet verbinding was hier wel slecht (ook van mijn eigen provider) Douches lekker warm en geen tijdlimiet, (verwacht geen modern sanitair.) Eigenaren super vriendelijk. Hele mooie omgeving om te fietsen. (wel flinke heuvels)

Ben

jul 2025

We hebben hier 7 nachten gestaan. De eigenaar is een geweldige aardige man die de tijd neemt om de gasten te ontvangen en een goede plek te zoeken. Internet is geweldig met vouchers voor telefoons en IPAD. De douches zijn warm en inclusief. De plaatsen zijn ruim en recht. Bij de zelfgemaakte balie is een zichtbaar nest van zwaluwen. Erg leuk om te zien. De eigenaar is een kenner van de natuur en een liefhebber.

Alt Reddevitz 1b

18586, Middelhagen, Duitsland

Nette camping in natuurlijke omgeving met veel rust en ruimte. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.ongedwongen sfeer.

1 apr t/m 31 okt