Campingpark Fuhrenkamp

• Honden toegestaan

• Stroom

claudiahans

aug 2024

Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Wij vonden het erg leuk. Aardige operators, zeer schone infrastructuur en een verzorgde omgeving met veel aandacht voor detail. Fietstochten in de omgeving waren zeer interessant en leerzaam.

friesedaan

aug 2022

eigenaar vriendelijk, sanitair ook netjes.. verder helaas geen faciliteiten, zwembad vol alg dus niet open, wel speeltuintje maar wel erg prijzig voor 2 nachten €87 euro 2 vol en 2 kids waarbij je eigenlijk verder niks hebt. misschien ben ik een zeur maar was jammer..

carstenhundler

aug 2022

Zeer goed onderhouden en absoluut rustige plek. Weinig bediening in het hoogseizoen, parkeerplaats kan naar believen worden gekozen. We verbleven hier een nacht op doorreis naar Zweden.

Am Fuhrenkamp

29468, Bergen an der Dumme, Duitsland

Het hele jaar door open plek is gelegen in het zuidelijke Wendland aan de oostelijke ingang van de Lüneburger Heide en biedt ongeveer 160 parkeerplaatsen. De plaatsen (gedeeltelijk verkaveld) liggen op een bebost en weiland. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting, comfortplaatsen hebben ook water, riolering en tv-aansluiting