supermarkt 500m - centrum 300m
Allensteiner Straße 7
31167, Bockenem, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenAbsoluut perfecte transferlocatie dicht bij de snelweg. Accommodatie kost niets, dus steun het restaurant. Heb net beter gegeten en gedronken dan de afgelopen 2 weken in Duitsland. Een verrassend genoegen
De parkeerplaats is op de binnenplaats van het restaurant. Verbleef hier een nacht op doorreis en waren zeer tevreden. De stroomaansluiting werd ons aangeboden. In het restaurant werden we heel vriendelijk bediend en hadden we een zeer goede maaltijd. De plek is zeker een aanrader voor één nacht. De camping ligt vlakbij de A7.
lees meerRuim voldoende voor een overnachting op weg naar het zuiden. Goed geslapen. Elektriciteit 3 €. Zeer vriendelijk personeel, schone gastronomie en heerlijk eten tegen redelijke prijzen. We komen graag terug.
Stroom
WiFi
Douche
Rolstoelvriendelijk
Allensteiner Straße 7
31167, Bockenem, Duitsland52° 0' 8" N
info@hotelsauer.de
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan