Lütsche-Hoff

• Douche

• WiFi

Wietsejan

jun 2025

Een heerlijke plek bij een oude boerderij. we stonden alleen op het grote veld (zonder elektra en wifi). Op het kleinere veld is wel elektra. Vooral in de weekeinden worden er evenementen georganiseerd, dan zal de rust ver te zoeken zijn. De AchterRoute is een mooie fietstocht door de graanvelden van ruim 50 km. Pal naast het veld groeien de asperges. In het dorp smaakten die overheerlijk. Het sanitair is top, wel slechts 1 douche. Daarom 4 ipv 5

Réanna

mei 2025

Wat een pareltje deze plek. Bijzonder netjes modern en schoon sanitair, vriendelijk welkom ontvangst, wij stonden één nacht op het kleinere veldje met stroom op een prachtige plek naast het huis en de tuin. We hadden helaas niet langer de tijd maar komen hier vast nog een keer terug.

sumba

aug 2024

specious maar nog in ontwikkeling zijnde camping. host is erg vriendelijk en vol plannen. grote plaatsen in een prachtige omgeving, erg hondvriendelijk besef dit als je niet van honden houdt er zal wat geblaf zijn. nieuw toiletgebouw wordt binnenkort geopend, tot die tijd is er maar één douche en toilet beschikbaar. We komen in de toekomst terug om de omgeving wat beter te verkennen.

Stapelshorn 18

27305, Bruchhausen-Vilsen, Duitsland