Wildwood Camping Harz

karinakees

aug 2025

Het is afhankelijk waar je staat op de camping hoe de beleving is. Bovenin de camping staan inderdaad nog een aantal vaste kampeerders met houten aanbouwsels. Daar is een kleiner sanitairgebouw. Wij stonden onderin bij het grote, prachtige sanitairgebouw met heerlijke douches. Prijs is hoog. Wanneer je voordeliger uit wilt zijn kun je voor een vrij plekje op de weide kiezen. Die zijn, dacht ik, iets voordeliger. Super vriendelijk personeel!

Staff-van

aug 2025

we hebben hier 26 aug gestaan en €51,00 betaald voor camper 2 personen hond en elektra. Veels te veel voor deze camping met scheve plekken en heel veel krotjes op de camping. sanitair is redelijk maar niet overal douches ( is natuurlijk niet erg maar voor €51?). al met al geen aanrader.

begin juni 2025 geweest. voor een camperovernachting eigenlijk te duur, ( €45 voor 2 personen met camper en stroom) maar wat een topsanitair en voorzieningen. 12 (stort)douches en 7 urinoirs en 7 normale wc's. alles van topkwaliteit. afwasmogelijkheid, en wasmachines in de kelder.

Spiegelthaler Straße 31

38678, Clausthal-Zellerfeld, Duitsland