camping aan het Knockster Tief - kiosk - Wybelsum 9km - Emden 15km
Am Mahlbusen 1
26723, Emden, Duitsland€ 22,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenEigenaar vriendelijk, bracht ons naar de plek,locatie weinig te beleven. sanitair was goed, water op de plek Wij betaalden €68,- voor 2 nachten met hond en elektra vrij duur vonden wij.
Super, mooie, rustige en verzorgde CP. Operator is een vereniging, naar de plaats gebracht. Elektriciteitsafrekening op basis van verbruikte KWh. Schoon sanitair. Water op de plaats, badgedeelte aan het einde van de plaats. Buiten de gebaande paden, maar met de fiets kun je naar Emden of Greedsiel en je kunt zelfs voor de dijk rijden. Ik kan het alleen maar aanraden als je wilt ontspannen en tot rust wilt komen
lees meerzeer rustige camping. weinig te beleven op loopafstand. I. v. m. corona mondkapje verplicht bij sanitaar gebouw. Imbis gesloten vanwege corona.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Am Mahlbusen 1
26723, Emden, Duitsland53° 20' 51" N
info@campingplatz-knock.de
€ 22,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet