Ferienhof Beekmann

• Stroom

wiersma20

sep 2024

Een heerlijke plekje achter op het erf van de boer. Zo wat een rust hier. Jammer genoeg stonden wij hier met regen. Maar nog wel 20 km gefietst wat een mooie landelijke omgeving. Wij waren op terugreis vanuit Denemarken. Onze laatste stop voor we in Nederland waren. Wel alles wat verouderd maar je kan alles kwijt. Toilet, douche, afval en toiletcassette, water bijvullen. Heerlijk om eens gezien en meegemaakt te hebben .

Graafin

aug 2024

hebben er een paar dagen gestaan wat een mooie plek echt iets voor mensen die van rust houden. Heerlijk gefietst en aan Geocaching gedaan.

WieDiLei

mei 2024

Pinksteren, alle campings vol, komen we dit pareltje tegen! Kamperen bij de boer. Alle ruimte, rust en privacy.... we zijn de eenigen! Genieten hier, prachtig uitzicht en het comfort van een douche en toilet. Oké, geen super de luxe, maar een schoon toilet(2) en hete royale douche(2). Aardige uitbater van 75jr. Kosten 20,- all in,dus ook stroom(16amp) Je kunt hier prachtig fietsen en wandelen. Wij hadden de motor mee, mooie omgeving.Een aanrader

Streeker Straße 14

26446, Friedeburg, Duitsland