Soesteheim Friesoythe

Camperplaatsen

Sandra33

aug 2025

Vorig jaar hebben we hier 2x gestaan. Dit jaar weer omdat het zo goed bevalt zo aan het water en het goed verzorgd is. Het is verbeterd t.o.v. vorig jaar: er zijn 10 verharde plekken aangelegd met stroompalen en het hek is elektronisch beveiligd met een code. Daarvoor moet je telefonisch contact opnemen met de eigenaar. Neem gepast contant geld mee om te betalen en geniet van de rust.

Botborne

aug 2025

Prima plek mooi gelegen aan riviertje en vlak bij stadje. alle voorzieningen zijn prima

AvZ

jul 2025

Wat een leuke plek, we hebben hier overnacht op doorreis, HELE nette camperplaats en hebben heerlijk rustig geslapen. Als je heel goed luistert kun je de weg horen maar die is absoluut niet storend. Op terugreis komen we weer hier overnachten.

Thüler Straße [B72] 34

26169, Friesoythe, Duitsland

53.00301946 7.86779087

Soesteheim Freizeit gelegen aan de rand van Friesoythe - midden in het groen - direct aan de rivier de Soeste - mogelijkheid te kanoën - kano te huur - meer informatie zie website - aanmelden per telefoon wenselijk - centrum 2km

1 mrt t/m 1 nov