Wiese Hartensbergsee

• Vuilnisbak

• Douche

Smtgreet

okt 2025

We waren daar 13 oktober. Helemaal niets daar. Een groot grasveld wat ze aan het maaien waren. Buiten het zomerseizoen blijkbaar niets te doen. Geen aanrader dus.

deKleijtjes

aug 2025

Prima overnachtingsplek. Ruim veld. Aanmelden en aansluiten op energiezuil inderdaad volledig geautomatiseerd. Filmpje met toelichting krijg je als je de QRcode scant. Creditcard of PayPal hebben is noodzakelijk. Was nu niet druk of luidruchtig, dat zal weersafhankelijk zijn. Sanitair is schoon, douchen 1 euro, maar helaas kwam er alleen koud water uit de douche, mogelijk storing? Restaurant aanwezig, sloot helaas voor ons te vroeg. (18:30)

wieNu

jul 2025

Mooie lokatie, grote plaatsen. NIET heen gaan, tenzij je van harde muziek houdt tot laat in de avond, die om 8.00 uur weer begint. Douche warm water dames functioneerde niet, niemand bereikbaar. Beachebar kan je eten kleine kaart, geen aanrader. Wel veel keuze drank. Sanitair wel schoon. Werkt op pin code die je via de mail ontvangt. Wifi matig tot slecht. Ons zie je hier niet weer.

Dohlenstiege 2

49424, Goldenstedt, Duitsland

open weide - aan meer - achter slagboom - betalen via QR aan energiezuil - centrum 1,5km