HaseNaturCamping

• Honden toegestaan

• Douche

NankoR

okt 2025

Prachtige natuur camping! Bij aankomst sta je op een boeren erf, waarna je wordt verwelkomt door de vriendelijke eigenaar. Moesten omkeren, de eigenaar fietste voorop via een onverharde bosweg. Vervolgens kom je aan op prachtige velden, en mag je zelf een plekje uitkiezen. Ee hebben hier heerlijk gestaan en het Sanitair is keurig met lekkere douches. Je hier mooi fietsen en de stad Meppen bezoeken waar de nodige voorzieningen te vinden zijn.

lisalore

aug 2025

Fantastische camping! 3 grote velden met bomen omzoomd. Veel zon, maar ook veel schaduwrijke plekken te vinden. Ben alleenreizend met hond in onze camperbus en betaal nog geen 16 euro per nacht. prima sanitair ook. Op 5 meter lopen we zo het bos in en dat gaan we nú ook doen!

Estheroos

apr 2025

Prachtige omgeving. toilet gebouw verwarmd en praktisch. we hadden veel ruimte en rust met de

Groß Dörgen 2

49740, Haselünne, Duitsland

In de natuur - veel ruimte - zon en schaduwplaatsen - aan rivier de Hase - afval zelf meenemen of zakken kopen bij de receptie - centrum Meppen 6km