Camping am Blockhaus

• Douche

Fijne camping, prima sanitair, oud maar schoon. Restaurant is zeker een aanrader. Heerlijk gegeten en reserveren is wel slim, het is niet groot. Eigenaar is vriendelijk en in de omgeving kun je mooie rondjes wandelen. 2 nachten gebleven en zoals op de website, per nacht €25 euro: camper, stroom, 2 volwassenen. Je moet hier cash betalen, zoals op veel plekken.

wimwinny

jul 2025

zalige camping uiteindelijk 5 nachten gebleven mooie omgeving om te wandelen vooral vinden wij. Je kunt er heerlijk snitzel eten in restaurant. hebben wij 2x gedaan. herzberg 5 km fietsen lidle aldi rewe en een winkelstraat. ontvangst vriendelijk. sanitair opgepimt maar verouderd. Wel redelijk schoon. Heel mooie afwaskeuken met wasmachine en droger. ruime plaatsen vrije keuze. Ik kan aanraden

Simpel en schoon. Ruime plekken. Gastvrij. Restaurant Blokhut is geweldig, wel reserveren. Vandaar een dikke 4

Bremkestraße 35

37412, Herzberg am Harz, Duitsland

centrale ligging - zwemmen in het aangrenzende boszwembad - Einhornhöhle - de kasteelruïne Scharzfeld - Welfenschloss - centrum 5km