Campingpark Hof Freitag

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

Nuggutje

okt 2025

Sluit me aan bij vorige schrijver. prachtig plek aan de vijver en zeer vriendelijk ontvangst. voor ons een prima overnachtings camping. ( of een paar dagen langer)

Dirks-Smit

jul 2025

We werden vriendelijk onthaald en naar onze plek gebracht. Het is een mooie locatie met een vis/zwemvijver. Vrij nieuw sanitair. je moet betalen voor het douchen. De camperplaats is op een grasveld met elektriciteit. Het is heel rustig. Een loos plek voor het grijze water hebben we niet kunnen vinden. Een kraan voor het vullen van onze camper hebben ze niet, helaas. Kosten: camper met 2 personen en elektriciteit 24 euro.

PaulVR46

jul 2025

Een beetje bijzondere plaats; na de receptie eerst een groot terrein met vaste kampeerders en daarna een groot veld aan een zwemmeertje met ruimte voor campers, caravans en tenten. Als je een beetje door alles heen weet te prikken sta je heerlijk rustig. Vrije keuze voor een plekje, lange stroomkabel kan handig zijn. Mooi, nieuw en modern sanitairgebouw, wc’s met toiletpapier, douchen €1 voor 3 minuten, wasmachines.

Moorlandsweg 1

27432, Hipstedt, Duitsland

grote camping - in parkachtig omgeving - veel seizoenplaatsen - zwemmeertje - centrum 3,5km

1 mrt t/m 31 okt