perfecte camping, prachtige ligging achter de dijk met uitzicht op de Waddenzee. Goede fietsmogelijkheden. wij betaalden incl. hond € 48.00.
Ik had graag 4,5 sterren gegeven omdat de plaats en de sanitairgebouwen echt extreem schoon zijn en de sfeer aangenaam is. We betaalden € 32 voor de nacht inclusief elektriciteit en toeristenbelasting voor 2 personen. Het enige nadeel is een zeer onstabiel WLAN aan de achterkant van het plein en een over het algemeen lage bandbreedte. Vandaar 0,5 ster aftrek. Aanbevolen.
lees meerMooie CP met ruime parkeerplaatsen. Alternatieve plaats wanneer Greetsihl vol is. Direct achter de dijk. Sanitaire voorzieningen allemaal top. 60 euro voor een Womo en 2 personen zijn genoeg voor één nacht.
Erbsenbindereistraße 3
26736, Krummhörn, Duitsland53° 25' 15" N
53.42072
info@camping-am-deich.de
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons