Strand- und Familiencampingplatz Bensersiel

• Stroom

• Vuilnisbak

Onderweegs

mei 2025

Nog nooit im mijn hele leven een zo hond onvriendelijk dorp meegemaakt. werkelijk nergens kun je terecht we hebben illegaal overnacht omdat we graag naar Langeoog wat een klote plek.

Pinguineunterwegs

aug 2023

Grote camping direct aan het strand. We hadden een stoel precies op de eerste rij. Is een beetje duurder, maar met een geweldig uitzicht. Sanitair zeer schoon en in voldoende aantal aanwezig (5 huizen). Wij stonden achterin. Het was daar erg stil. Er is een grote keuze aan verse broodjes en een minimarkt aan het begin van het complex.

Malu55

mei 2023

zeer goede CP met diverse parkeermogelijkheden. Sanitair is prima en voldoende aanwezig. Receptie erg vriendelijk. Restaurants op het plein erg goed en de prijs is goed. Direct aan het strand staan, helaas 3 dagen harde wind, niets lukte. Alleen de strandbar was gezellig.

Am Strand 8

26427, Samtgemeinde Esens, Duitsland

moderne camping - aan de Waddensee - voor de dijk - strand - resereveren mogelijk - Let op: genoemde prijzen zijn voor een basisplaats in het hoogseizoen, kijk voor overige prijzen op de website

24 mrt t/m 22 okt