Camping- und Ferienpark Spadener See

3.5

3.5

Dijkjes88

aug 2024

Zeer vriendelijke ontvangst! Wij met onze 12 meter touringcar kunnen niet overal terecht, maar ze denken hier zeker met je mee! na wat overleg, op de camping kijken wat past, een plekje gevonden. Voor ons een stevig portie stuurwerk, dat wel. Het is een mooie en rustige camping. Sanitair is heel erg netjes! Boven de 7.5 ton is bellen van te voren wel wenselijk.

Pieter57

jul 2022

Zeer vriendelijke ontvangst. Alles prima geregeld; grote plek, water, elektriciteit, super mooi en schoon sanitair. Mooie omgeving. Aanrader!

Nicola_S

mei 2022

Zeer vriendelijke dame aan de receptie. Site meestal erg vlak. Grote teleurstelling was echter dat het restaurant en de bar gesloten waren (ze sloten ze vorig jaar). Ik boek alleen sites met deze faciliteiten omdat ik 's avonds niet wil koken, dus ik was erg teleurgesteld dat ze gesloten waren. Ik ben uiteindelijk een paar keer naar een gaststaette gegaan (20 minuten lopen of 10 minuten fietsen) en er is een restaurant genaamd Adria dat ik heb geprobeerd, wat een beetje verder was.

Seeweg 2

27619, Spaden, Duitsland