Campingplatz Westerstede

Husbil02

jul 2025

De receptie is 's ochtends slechts enkele uren geopend, maar zowel in- als uitchecken kan eenvoudig via een automaat buiten. Het sanitairgebouw is erg goed. Elektriciteit wordt naar verbruik betaald. Een kleine en prettige camping waar we graag terugkomen.

AlexJolanda

jul 2024

het is even zoeken met het passysteem maar werkt op zich prima. verharde ruime plekken. prima CP ivm doorreis

Rappie1

jun 2023

vandaag aangekomen, er was niemand op de receptje maar we konden inboeken bij een zuil. we stonden op t voorterrein. vlakke plekken opl fijne kiezel. we stonden recht zonder blokken. bij de zuil kun je een sta plaats boeken en de rest kun je naar eigen behoeven afnemen. Stroom via centrale zuilen. WC (50ct) douche ( €1 per 3 min) WC is schoon. staat op ong 5 min lopen van buite parkeerplaats. niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tevreden

Süderstraße 2

26655, Westerstede, Duitsland

Camping met restaurant - broodjesservice - ook plaatsen voor de camping tegen lager tarief [sc74953] - centrum 800m