Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Bielefeld, Duitsland
Max. aantal plaatsen
Stroom
De parkeerplaats ligt midden in het landelijke OWL en je hebt hier alles voor jezelf! Het uitzicht richting het westen is helder, dus als het om zonsondergangen gaat, krijgt u waar voor uw geld. De camping is uitstekend uitgerust dankzij het direct naast de deur gelegen beachvolleybalveld, waar gebruik van gemaakt kan worden. Wat mij betreft is de faciliteit uiteraard bijzonder geschikt voor sportliefhebbers. Het Stromberger buitenzwembad (5 km) is verwarmd en daardoor vroeg of laat geopend. De historische oude steden Wiedenbrück (12 km) en Soest (30 km) zijn vlakbij. Grillen en vuur maken in de kom is mogelijk. Ook kunt u een aankomstbiertje uit de beachvolleybalkoelkast pakken. Dit moet dan alstublieft gehonoreerd worden. Op de boerderij hebben we varkens, kippen en ezels, maar ook huisdieren. Deze laatste ontmoeten graag andere metgezellen - richting Stromberg kunt u ook met uw viervoeters prachtige wandelroutes maken. Ook grenst mijn privé-moestuin direct aan de camping, die gebruikt kan worden als aanvulling op de komende maaltijd. Vragen of verzoeken zijn geen enkel probleem. Omdat het adverteren van parkeerplaatsen nieuw voor ons is, hopen wij op leuke gasten, voor wie wij graag alles mogelijk maken!
€ 20,00