Eifel - Camp

• Stroom

CamperdeMoel

aug 2025

Wij hebben hier gelogeerd met de camper met eigen sanitair. Dat was echt heerlijk, fijne douche, heel ruim en schoon. Verder erg afgelegen van activiteiten buiten de camping, ook de winkels op fietsafstand van ruim 30 minuten. Wij waren met de camper dus gebonden aan de fiets en met 2 jonge kinderen is dat lastig. Een dagje gefietst was erg leuk, maar om dan verderop iets te doen moet je met de camper weg.

Wijstjes

mei 2025

Rare ontvangst. vraag in de receptie of ze nog een plekje hebben zegt de vrouw achter de balie: ga daar maar in de stoel zitten en boek zelf maar online. als ik het moet doen kost het 15 euro extra. hadden geen internet daar dus zijn maar verder gereden. zoals nog een camper die er stond.

Johnvv1968

mei 2025

Schandalige ontvangst (dit ook vermeld op Google). Wij hadden de sonneterasse geboekt wat ook een kleine plek was. Sanitair is netjes en er is een broodjesservice. Tegenover de camping ligt een meertje waar je kunt zwemmen. Prijs is overtrokken naar mijn idee.

Am Freilinger See 1

53945, Freilingen, Duitsland

50.4150651 6.7190922

LET OP! prijs afhankelijk van soort plaats en seizoen, kijk op website voor actuele prijs - getoonde prijs betreft standaardplaats in hoogseizoen - grote camping met veel faciliteiten - direct aan het meer van Freilingen - - centrum 6km.