Perfecte plek. Automaat werkt prima alleen is lezen vaak lastig voor mensen. Goede uitleg boven de automaat. Eerst PKW aanpassen in wohnmobil. Dan met munten 10 euro invoeren. Laat je PKW staan dan blokkeert de gleuf inderdaad na inworp van 4 euro omdat dit voor auto's het maximale tarief is. Stroom is gratis.
lees meerWij hebben op 30 augustus op de parkeerplaats overnacht. Parkeerautomaat was defect. Je moet muntjes hebben anders werkt niets (als je die hebt) was de muntgleuf geblokkeerd met munten. De cheque kwam 's ochtends, ik klaagde (geen EC-kaart, er worden geen bankbiljetten geaccepteerd) Ik werd onmiddellijk gestraft met een berisping, zo zijn de Eifelmensen.
lees meerNette plaatsen en goede voorzieningen. Electra is bij de prijs inbegrepen. Betalen kan met munten of via een parkeer-app. Alleen water kost een euro munt extra.
lees meerSeeuferstraße
Dahlem, Duitsland50° 21' 29" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons