Parkplatz Rheinterrasse/­Tonhalle

• Honden toegestaan

T

ThoCa

5 dagen geleden

Een eenvoudige camping op een prachtige locatie aan de Rijn. Ideaal voor een bezoek aan Düsseldorf. Sinds kort is er automatische kentekenherkenning als betaalsysteem. Het grote voordeel: de uiterst onvriendelijke en lastige parkeerwachter is verdwenen. Campers staan nu wat dichter bij de stad geparkeerd. Deze plaatsen zijn bovendien langer dan 8 meter en niet afgebakend.

yade-kim

dec 2025

Altijd leuk om hier te vertoeven. Door werkzaamheden is de ingang iets verder door. Dit wordt aangeduid met rode pijlen en tekst op een wit bord. Wij mochten er wel op met onze motorhome en we staan hier zeker niet alleen. Dit jaar staan de zelfs dichter naar het centrum.

b

benica

dec 2025

Gesloten tijdens de kerstmarkt er stonden alleen nog bussen. Wij werden weggestuurd en vonden geen plek meer

Robert-Lehr-Ufer 1

40474, Düsseldorf, Duitsland

tegen het centrum langs de Rijnkade - alleen bereikbaar met milieuvignet - entree met slagboom - welcomecard bij de touristinfo - rond de kerstdagen alleen voor touringcars - supermarkt 500m - centrum 50m