Camping Liblarer See

• Stroom

Lilablaulicht

2 weken geleden

Niet aanbevolen. De eigenaresse is extreem onbeleefd en onverschillig. Ze heeft mijn identiteitsbewijs onrechtmatig in beslag genomen. Er is geen licht en geen papieren handdoeken in de toiletten. De service is ronduit verschrikkelijk en er is geen greintje gastvrijheid. Over het algemeen voel je je als gast niet welkom en word je slecht behandeld. Ik kan deze camping niet aanbevelen.

NRW Campers +491633605402 Geachte heer/mevrouw, Verkoop uw camper vandaag nog! Wij taxeren en kopen uw camper Wij kunnen uw camper snel taxeren en u de beste prijs bieden! Bel ons en vraag ernaar of stuur ons een e-mail met foto's en technische specificaties. Wij kunnen u direct een prijs geven. Met vriendelijke groet, nfzbm6504@gmail.com +491633605402

Een camping zonder reserveringen. Je komt er en je kunt geen plekje krijgen. Gedomineerd door vaste kampeerders. Een ronduit onvriendelijke ontvangst. Je identiteitsbewijs wordt ingenomen en gedurende je hele verblijf bewaard.

Unnamed Road

50374, Liblar, Duitsland

vlakbij het meer

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!