Nette plekken, stroom met 50 eurocent munten, goede loos en water faciliteiten. Betalen via de easypark-app gaat prima. Er was iemand in het huisje die direct kwam vragen of ik hulp nodig had, maar alles is duidelijk aangegeven.
goede CP geen sanitaire voorzieningen maar wel op loopafstand van het centrum van Geldern in Duitsland en dicht tegen de Hollandsesee aan
ik sluit me aan bij de vorige schrijver Mooie GOP maar weer een stuk duurder. En niet normaal in deze tijd dat je alleen met muntje,s kan betalen. Geen doen als je hier wat langer staat.
Am Holländer See 19
47608, Geldern, Duitsland51° 30' 41" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons