Deze CP vandaag bezocht om de porta pottie gratis te legen. De 2 plekken waren bezet,zag er netjes uit.Stroom € 0,50 per Kwh.Wij hebben hier niet overnacht,kunnen dus niet beoordelen hoe dat is vandaar de 2 sterren.
Bezochten deze plek om het dorpje te verkennen. De plaats is gratis, enkel stroom en water zijn alleen te betalen. Lozen cassettetoilet is gratis, en daar werd gretig gebruik van gemaakt door passanten. Ideaal gelegen voor een bezoek. Er is geen schaduw en wifi.
Vanaf de 3e dag moet € 5 vooraf worden betaald in de Burgersinformatie. Water 50 ct per ca. 50 l. Elektriciteit 50 cent per auto plaats is erg luid op straat en op de grote parkeerplaats. 'S Avonds en' s nachts is het park een ontmoetingspunt voor een breed scala aan bevolkingsgroepen.
Jahnstraße
58285, Gevelsberg, Duitsland51° 19' 19" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons