Je moet ervan houden om zo dicht bij elkaar te staan. Meer camping dan CP.
bij de jachthaven - restaurant - fietsverhuur - broodjesservice - gasflessen omwisselen mogelijk - centrum 3km
Fuestruper Straße 37
48268, Greven, Duitsland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenJe moet ervan houden om zo dicht bij elkaar te staan. Meer camping dan CP.
Prima verzorgde plek met schoon sanitair; in het weekend, wanneer het vol is, is het niet genoeg. Personeel en eigenaren zijn erg aardig. MAAR een groot nadeel zijn de nauwelijks beschikbare internet- en telefoonverbindingen. Je bent nauwelijks te bereiken - een no-go!!! We komen pas terug als het naar behoren werkt! Jammer want we houden van deze geweldige sfeer op de gracht!!!
lees meerOp zich een prima CP. Het sanitair is schoon, maar wel weinig toiletten en douches voor een CP met 118 plaatsen. Bij de douches zit helaas ook geen deur om wat privacy te waarborgen. Tevens zijn er geen drinkwaterpunten op het terrein, alleen bij het sanitairgedeelte. Over de beachbar kunnen wij niet oordelen, want daar zijn we niet geweest.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Je moet ervan houden om zo dicht bij elkaar te staan. Meer camping dan CP.
lees meerFuestruper Straße 37
48268, Greven, Duitsland52° 2' 43" N
info@camp-marina.de
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet