Campingplatz Stadt Köln

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

nfzbm6504

okt 2025

Geachte heer, mevrouw, Verkoop uw camper vandaag nog! Wij taxeren en kopen uw camper Wij kunnen uw camper snel taxeren en u de beste prijs bieden! Bel ons en vraag ernaar of stuur ons een e-mail met foto's en technische specificaties. Wij kunnen u direct een prijs geven. Met vriendelijke groet, nfzbm6504@gmail.com ±491633605402

dpd2023

sep 2025

Ingebroken in onze Fiat Ducato camper. Er is bij ons geld meegenomen, in de ochtend bleken zowel de passagiers- als de bestuurdersdeur heel licht geopend te zijn. Hoe men binnen is gekomen, is voor ons een raadsel( geen schade) . In de ochtend bleek dat dit ook bij meerdere camperbussen was gebeurd. De camping eigenaar leek ook niet heel erg verrast bij het doen van de melding. Het blijkt vaker te gebeuren.

A.Wildeman

sep 2025

We hebben hier 2 nachten gestaan. Camping is basic, de faciliteiten die er zijn zijn prima, behalve de wifi, die is zeer slecht. Schotel konden we niet gebruiken want er staan zeer veel bomen. In de avond komt er zo’n 4 keer een partyboot langs varen met veel lawaai. Voor je rust moet je hier niet komen, voor een bezoek aan Keulen is het prima. Sanitair is overigens keurig.

Weidenweg 35

51105, Keulen, Duitsland