Campingplatz Hetzingen

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Groeten uit de Eifel van Kirsten en Gereon van camping Hetzingen! Wij kijken ernaar uit u in een vriendelijke en familiaire sfeer te mogen verwelkomen! Bezoek onze homepage www.campingplatz-hetzingen.de en download onze gratis gastenapp "Campingplatz Hetzingen" uit de App Store of Play Store. Dan ontvangt u alle belangrijke informatie en mist u niets. U kunt ons online boeken en daar uw individuele prijs bekijken! Tot ziens in de prachtige Rureifel aan de rand van Nationaal Park Eifel!

Lees verder

Drew78

aug 2025

Vriendelijke ontvangst bij de receptie, en mochten een mooi plaatsje uitzoeken. Wij kozen voor een schitterend plekje aan de Rur. Heerlijk zo’n watertje in de achtertuin. Zeer netjes sanitair, en voor 1 euro lekker 10 minuten douchen. Je krijgt zelf een muntje voor de vaatwasser mee bij de receptie. Helemaal top en we komen zeker terug

Hylke-2016

aug 2025

Heerlijk plekje gereserveerd direct aan de rivier, prachtige wandeling naar de burcht. Sanitair is perfect. We hadden hier nog wel langer willen staan, maar moeten weer huiswaarts helaas. Complimenten!

GerMir

aug 2025

Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Wat hebben we ons welkom gevoeld. Vriendelijke aankomst bij de receptie en een prachtige plek aan het water. We hebben 2x heerlijk gegeten in het restaurant. Ook daar weer erg vriendelijk personeel. En de prijzen zijn goed. Prachtig mooi nieuw sanitair en superschoon. Onze complimenten! Al met al een dikke 👍 voor deze camping. Hier komen wij zeker terug!

Campingweg 1

52385, Rath, Duitsland

Locatie host

Lees verder

Camping in National park Eifel - trein rijdt door de camping - verplicht toeteren vanaf 06.00 - Duits-Kroatische restaurant op locatie.