We gebruikten de plek om te overnachten tijdens het passeren. In het donker is de harde schouder voor campers moeilijk te identificeren. We stonden daarom op de normale parkeerplaats en bleven erg stil. We komen terug om het Nixdorf-museum te zien.
Prima camperplaats om Paderborn te bezoeken en/of het museum. De camperplaats heeft verder geen faciliteiten. Het ligt aan een drukke weg, echter 's avonds is het verkeer zodanig dat wij er geen hinder van hebben gehad. Wil je wel faciliteiten, even verderop zit een camperplaats met stroom, loosput e.d. voor €5,- per 24 uur.
lees meerprima overnachtingsplek, met de fiets naar centrum Paderborn. gratis daarom 4 sterren. geen last gehad van verkeer oid.
lees meerFürstenallee 7
33102, Paderborn, Duitsland51° 43' 56" N