Hotel Kleins Wiese

• Stroom

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

• Rolstoelvriendelijk

Wat een prachtige plek om te staan. camperplaatsen in het grind met stroom. We hebben hier prachtig gefietst. ook mooie wandelroutes. In het hotel kun je heerlijk eten op een prachtig terras.

josuacamp55

mei 2025

prachtige plek om te overnachten. de eigenaar kwam direct om te vragen en wees ons de weg dat we bij de receptie konden betalen . savonds heerlijk gegeten daar . neem wel voldoende geld mee Het is niet goedkoop. maar wat je kreeg was verrukelijk lekker . 1 min punt de drukke weg ging gewoon de hele nacht door dat er om het kwartier toch wel weer een auto voorbij raast.

Thokie

mrt 2025

Zeer mooie plek om meerdere nachten te verblijven. Genoeg wandel en fietsmogelijkheden. kost maar €10,00. electra €3,50. in het hotel kan je gebruik maken van toilet en douche. Ook kan je daar ontbijten. Gastvrij personeel. Ik kreeg zelfs een gratis bier toen ik op de bank in de tuin zat. Erg rustig, wij waren de enigste, begrijp niet waarom niet meer campenaars hier ge

Kleins Wiese 1

57392, Schmallenberg, Duitsland

bosrijke ligging - bushalte 100m - voor gasten gratis - supermarkt en centrum Fredeburg 3km - centrum Schmallenberg 5km