Skihütte Schanze

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Honden toegestaan

mooie locatie voorzieningen zijn ook prima, de camera boven de buiten douche vond ik een beetje raar maar het restaurant was beneden de maat. wij zaten om 4 uur op het terras en konden toen al niet van de normale kaart bestellen en kregen een zeer sobere kleine kaart. wij wisten dat het restaurant om 18.00 dicht ging en de keuken om 17.00 dit was ons verteld dus in onze beleving waren we zeker op tijd.

casmirheij

jun 2025

Vijf sterren voor de locatie en 1 ster voor het personeel. We mochten niet aan de kant van de verzorging staan omdat we niet hadden gereserveerd. Er bleven gewoon plekken leeg… Het eten was matig, zeker gezien de prijs en de kaart was zeer beperkt. Wegens sluitingstijd om 16.30 aan tafel! De locatie is echter prachtig: mooi uitzicht en lekker windje , wat bij 36 graden wel kan😊. Is wel dik 700 mtr hoog, dus als het weer niet meewerkt…..🥶

mogger411

apr 2025

Prachtige locatie kwa uitzicht en restaurant personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor de echte camperaar is alles aanwezig, Serviceplek is geen hitech maar is oke en wat wil je nog meer voor deze all in prijs. We hebben bijzonder lekker gegeten in het restaurant. Kwaliteit met een glimlach, zo zit mijn wereld in elkaar.. We komen zeker terug

Schanze 2

57392, Schmallenberg, Duitsland