Erholungsgebiet Waldvelen

Theo-&-Tine

aug 2025

De ontvangst was uitermate vriendelijk en gastvrij. Wat hebben wij het hier naar de zin gehad. Mijn vrouw en ik met onze camper en onze dochter, schoonzoon, en hun twee jongens van 2 en 5, met hun vouwwagen. Met name de kinderen konden hun heerlijk uitleven met de ruimschoots aanwezige fietskarren, skelters en diverse speeltoestellen. Er waren o.a. drie volledig luxe ingerichte badkamers, een keuken, fitnessruimte. De 5 sterren volledig waard!

drea96

aug 2025

Prachtige camping❤️ Ongelooflijk vriendelijke eigenaren, schoon en modern sanitair. Broodjesservice, drankautomaat (wijn, bier, frisdrank en koffie). Er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen, zoals skelters, speeltuinen en een dierenpark. Een echte aanrader❤️

BieneMaya80

aug 2025

Gewoon een fantastische plek: vriendelijke mensen, schone, moderne faciliteiten, heeeel kindvriendelijk... TOP! De kampeerplaats ligt aan een bosweide, rustig, idyllisch en prachtig. Een echte aanrader!

Klyer Damm 8-10

46342, Velen, Duitsland