Reisemobilhafen Sport- und Schulzentrum

• Vuilnisbak

jul 2025

Wat verschrikkelijk slecht georganiseerd !!Niemand in het zwembad, dan de sleutel maar bij de brandweer ophalen. 3 x om het gebouw gelopen, NIEMAND !!Over het terrein gelopen, een kampeerder gevraagd. De aardige man deed voor ons de slagroom open. Zegt hij : zijn ze er wéér niet? Uren later iemand in het zwmbad, eindelijk van een uiterst vriendelijke jongeman de sleutel gekregen.( halve dag naar de kl****)Bij vertrek, de kampeerder gaf ons borg.

VWcrafter01

mrt 2025

1. Elektriciteit is niet meer inbegrepen, kan worden betaald via muntautomaat 50ct/Kwh 2. Er is een vaste kampeerder op de camping die met kolen en hout verwarmt en de rook vervuilt de omliggende voertuigen met giftige gassen en roet. Het dak van mijn auto zat vol roet. Dit was erg moeilijk schoon te maken. Horst Müller Dipl.-Ing.

Jo.g

mei 2023

Een cp met veel vaste (bewoners). mensen waren wel vriendelijk. Het is snachts rustig. Wij vonden het een beetje omslachtig met waar je de sleutel moet halen om de slagboom open en dicht te doen. Voor de rest een oké plek voor een nacht.

Maaseiker Straße

41844, Wegberg, Duitsland

sleutel slagboom bij zwembad, buiten openingsuren bij de brandweer [borg 20,-] - voor stroom lange kabel nodig - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!