Weingut Hitziger

• Honden toegestaan

• Stroom

Anne-Elise

aug 2023

Mooie plaats met uitzicht op de wijnvelden en het stadje. Leuke kleine plaats om doorheen te wandelen. Lekkere wijn, zowel de witte, rode als de rosé.

paweda

aug 2022

De prachtige ligging boven de stad spreekt voor de plaats. De schuine stand is soms problematisch bij langere wielbases. De operators zijn erg aardig. We kozen voor heerlijke wijn. We hadden meer verwacht van de plek. Hij was bijna uitgestorven. Wandelen en fietsen is mogelijk.

Astrid_Juergen

jun 2022

De informatie op de voor- en achterkant klopt niet: het SP-tarief was €15; er was geen verrekening met de wijnaankoop. Elektriciteit kost extra. VE is gratis inclusief water. De SP is licht hellend, makkelijk te corrigeren met wedges. Het uitzicht is prachtig, de dame bij de receptie en de wijnverkoop is erg vriendelijk. Alles is netjes en smaakvol ingericht. De wijn is naar onze smaak gemiddeld.

Liebfrauenbergweg 3

76887, Bad Bergzabern, Duitsland

in de wijngaard - uitzicht op de Rijnvlakte - bakker in het dorp - wijnverkoop - supermarkt 900m - Deutsches Weintor 8 km - centrum 1km

1 jun t/m 1 nov