Weingut Sonnenberg

Knups

jun 2025

Een prachtige camping, gelegen in een prachtige omgeving. Er is genoeg te doen en je bent zo in het centrum, waar je veel goede restaurants kunt bezoeken (de brouwerij is een echte aanrader). De wijn van wijnhuis Sonnenberg is ook een echte aanrader.

Bruiners!

nov 2024

ik was hier enige tijd geleden en werd echt vreselijk behandeld door de meneer achter de receptie! Ik ben niet zo van klagen maar deze man was echt onbeschoft...

Inaq

sep 2023

Op doorreis, komen aan op zondag er is niemand aanwezig. Er moet vooraf gereserveerd worden wat we niet wisten. Toch wel een mail gestuurd want willen daar niet onbetaald staan. De volgende morgen is de eigenaar aan het werk en is niet blij met ons. Er volgt een boze discussie van zijn kant. Jammer want de plekken zijn prima en verzorgd. Blijkbaar weet meneer niet dat de camperaar op reis niet van te voren kan boeken.

Heerstraße 98

53474, Bad Neuenahr-Ahrweiler, Duitsland

achter Weingut Sonnenberg - genoemde prijs is minimumprijs, kijk voor actuele prijzen en beschikbaarheid op website - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!