Knaus Campingpark Bernkastel Kues

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Nulleke

aug 2025

Echt een schitterende camping naar mijn mening. receptioniste kan ietsjes vrolijker zijn, maar ik hoef er niet mee te trouwen. Prijs vind ik gewoon meevallen. In Spanje betaal je het dubbele voor een stukje gras. Uitzicht vanaf de camper is een ansichtkaart.

Roy1974

aug 2025

al het derde jaar dat wij hier in het hoogseizoen komen, maar dat komt door de autosport activiteiten die hier in de omgeving plaatsvinden waar wij elk jaar heen gaan. Prima camping, aardig aan de prijs en het dorp is een behoorlijk stukje lopen, maar zeker de moeite waard. Alle voorziening aanwezig en schoon. Eventuele bezoekers die willen overnachten kunnen dat in een camping fass maar dat is echt heel duur voor wat je krijgt.

Yope

jul 2025

fijne ontvangst, mooie plek met de hondjes aan de rand van de camping. Ligt op een schiereiland. Toiletvoorzieningen ok. Rustig in de avond gelukkig. Op loopafstand over de moesel naar bernkastel. Was een dorpsfeest en maakte het speciaal. Goede plek om de honden snel uit te laten. Iets aan de dure kant maar we zijn op vakantie!

Am Hafen 2

54470, Bernkastel-Kues, Duitsland