Achter schuur van Wein- und Sektgut Edel Brauch - centrum 1km
St.-Martiner-Straße 30
67480, Edenkoben, Duitsland€ 1,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVoor een nachtje op deze locatie gestaan. Het restaurant was echter gesloten, en verder troffen wij geen voorzieningen aan. bij weingut Damm verderop heerlijk kunnen borrelen!
Leuke camperplek voor zeer laag tarief (€1 per volwassene per dag)! Mooie rustige plek tussen de wijnvelden. Water, elektra en zwart en grijswater dump plek. Vriendelijke eigenaresse.
zeer mooie plek direct naast een wijnmakerij met een restaurant. Heel goed eten.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Water
St.-Martiner-Straße 30
67480, Edenkoben, Duitsland49° 17' 20" N
edel-brauch@t-online.de
€ 1,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater