Camping Sudeifel

Geclaimd door eigenaar

4.1

Locatie host

Ontdek Camping Südeifel: Een Herboren Paradijs in de Eifel!

Al meer dan 50 jaar een begrip in de prachtige Eifel, nu met een nieuw hoofdstuk! Sinds 2024 hebben wij de geliefde camping in Irrel overgenomen en samen met de Familie Heck nieuw leven ingeblazen na de overstroming van 2021.

Beleef de vernieuwing:

Gloednieuw sanitair
Moderne camperplaatsen
Up-to-date water- en stroomvoorzieningen

En dit is nog maar het begin! In de komende jaren willen we Camping Südeifel blijven verfraaien en een nog gezelligere plek maken voor u en uw familie. Kom en ervaar de gemoedelijke sfeer en natuurlijke schoonheid van onze vernieuwde camping.

Camping Südeifel: Uw vertrouwde vakantiebestemming, nu mooier dan ooit!

Lees verder

4.1

Remmurs

okt 2025

3 nachten op deze camping gestaan. Zeer vriendelijk ontvangen door de beheerder. Heerlijk plekje aan de rivier toegewezen gekregen en het sanitair is prima. We komen hier vast nog wel eens terug.

mbrok

okt 2025

Gezellige kleine camping. Geweldige douches (harde straal), voldoende sanitaire voorzieningen. Mooi aangelegde plaatsen. Wij mochten een andere plaats kiezen omdat de toegewezen plaats drassig was. Langs het water gestaan met open stenen als verharde ondergrond in het gras, helemaal prima. Geen broodjesservice, is ook niet nodig met verse bakker en supermarkt in het dorp (3min fietsen). Restaurant met pizza’s en schnitzels is oké.

Josefien: heel hartelijk ontvangen, zelfs in de middagpauze! Mooie , rustige camping met mooie plaatsen meteen aan het riviertje. komen beslist terug. Tip: Een stortplaats voor het wc- reservoir te legen, nu moet het in de automaat met chemicaliën, hetgeen voor alleen plasjes en water echt niet nodig is.

Hofstraße 19

54666, Irrel, Duitsland

Locatie host

Ontdek Camping Südeifel: Een Herboren Paradijs in de Eifel!

Beleef de vernieuwing:

Gloednieuw sanitair
Moderne camperplaatsen
Up-to-date water- en stroomvoorzieningen

Camping Südeifel: Uw vertrouwde vakantiebestemming, nu mooier dan ooit!

Lees verder

dorp op 500 m