rustige locatie ingericht door camperaars - supermarkten Lidl, Aldi en Edeka 100m - toegang tot de oever van rivier Kyll [Kyllradweg] met zitgelegenheid en grill - fietsverhuur - toilet en douche in aanbouw - vrijloop voor honden - centrum 1km
Glaadter Straße 16
54584, Jünkerath, Duitsland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartencamperplaats lijkt te zijn gesloten. terrein was afgesloten met een container. wij zijn weer doorgereden.
ik begrijp het niet van de afval bakken staan er 6 stonde in 2021 er ook al? staan bij het info bord van de omgeving. zeer nette camperplaats en dan te bedenken dat deze in het voorjaar 2021 is overspoeld door een vloedgolf. mensen hebben hard gewerkt inmiddels ook een douche 1 euro. 👍👍👍
prima camper plek. alle benodigde voorzieningen en dicht bij winkels
prima camper plek. alle benodigde voorzieningen en dicht bij winkels
Glaadter Straße 16
54584, Jünkerath, Duitsland50° 21' 0" N
stellplatz-eifelland@freenet.de
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet