Wohnmobilstellplatz „R(h)ein ins Leben“

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

cchh

1 weken geleden

mooie plek. je hoort de trein en auto's, maar voor ons geen probleem. netjes onderhouden. je kunt vanaf deze plek een prachtige wandelroute maken. echt een aanrader

c-compact

aug 2025

Sommige plekken zijn erg smal, en ik snap niet waarom ze, blijkbaar vrij recent aangelegd, op deze locatie niet helemaal vlak zijn. Maar verder perfect! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn! Dorpswinkel gerund door vrijwilligers. Startpunt voor vier etappes van de Rheinsteig-wandelroute (ca. 60 km) dankzij het openbaar vervoer en het Deutschlandticket. Weg-, trein- en bootverkeer stoorde me niet.

Trudie67

jul 2025

Wil wel meer sterren geven, maar kan niet. Wat een toplocatie. Trein? Weg? Boten? lawaai.... Dat weet je toch als je kiest voor de Rijn omgeving!! Net als dat hier geen sanitair is, ook dat weet je van te voren. Dan moet je deze locatie niet kiezen. Daarbij privé sanitair in de camper!!! Wij vinden het een topplek. Komen zeker terug. Echt genieten hier.

Rheinuferstraße

56340, Osterspai, Duitsland