de voorzieningen zijn wel heel mager. rommelig zelfs. toilet alleen tussen 7 en 17 uur beschikbaar. geen enkele verlichting s’nachts. We zijn teleurgesteld weer verder gegaan.
Hoewel we geen wijndrinkers zijn leek ons dit wel een leuke ambiance. Maar dit is natuurlijk gewoon een bedrijf en om half acht reden de trekkers al langs de camper. Voorzieningen zijn rudimentair en we betaalden 15 euro, staat naar mijn idee niet helemaal in verhouding.
afgelopen nacht op doorreis hier geweest, stroom, toilet(tijdens kantooruren bij de wijn shop), super vriendelijke mensen. Goed restaurant midden in het dorp aanwezig welke alleen dinsdags gesloten is.
Weinstraße 1A
76835, Rhodt unter Rietburg, Duitsland49° 16' 6" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons