Weingut Schreieck

Camperplaatsen

• Douche

Rollo54

aug 2025

We reizen al jaren met onze camper. Deze camping is de beste die we ooit hebben meegemaakt. Supervriendelijke ontvangst (ook al hadden we niet gereserveerd). Zeer attent op al onze wensen. Prachtige, altijd schone toiletten. Geweldig stadje, zowel te voet als op de fiets. Eersteklas wijnproeverij. Eén dag is absoluut niet genoeg voor deze hele sfeer! We zouden er zo weer naartoe gaan, zelfs met onze Noord-Duitse campervrienden! 5 sterren + 1 extra.

SeaSpider

mrt 2024

een van mijn favoriete plekken. Super aardige gastheren. Er is veel te bieden in Sankt Martin en omgeving. Wandelen, fietsen en mega lekker goedkoop eten. Wat anderen schrijven dat toegang onmogelijk is. Onzin, mijn camper is 8m en kon er makkelijk inrijden. Het komt meer door het gebrek aan rijvaardigheid en het is een parkeerplaats en geen camping

Dieter-N

nov 2023

Zeer mooie parkeerplaats in het centrum. De 5 buitenruimtes zijn geschikt voor grote voertuigen, de binnenruimte is vooral bedoeld voor bestelwagens en slechts enkele voor voertuigen van 8 meter. Elektriciteit inbegrepen in de prijs. Schone plaats, ook sanitair. Prijs/prestatie is redelijk

Friedhofstraße 8

67487, Sankt Martin, Duitsland