rustige plaats - zeer vriendelijke mensen - 's avonds is er mogelijkheid tot wijnproeven en bezoek aan de wijnkelder
Kurfürstenstraße 11
54487, Wintrich, Duitsland€ 9,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenverbleven in september. Douche is er niet. een van de vorige reviews is van de grote stelplaats naast de Moezel, daar is een nieuw toilet en douche gebouw
Een heel gezellige parkeerplaats midden in de wijngaarden pal naast een wijnmaker die trots is op zijn wijnen (en kan zijn). Vers water en elektriciteit (€ 9,50 ipv € 6,50 per nacht) zijn aanwezig. Verwijdering waarschijnlijk ook, we hebben het niet gebruikt. In het seizoen is er een struisvogel-taverne, dus we konden verschillende wijnen proberen en 's avonds praten. We bevelen het van harte aan. Puur Moezelgevoel!
lees meerLeuke plek met hele aardige gastheren, alles aanwezig wat je nodig hebt, ideaal uitgangspunt voor fietstochten langs de Moezel
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Toilet
Kurfürstenstraße 11
54487, Wintrich, Duitsland49° 53' 24" N
weingut-clemens@aol.com
€ 9,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet