Landgasthaus Wilscheider Hof

3.5

3.5

martje69

jul 2025

we werden vriendelijk ontvangen door een stel wat daar blijkbaar een poosje stond. zij vertelde waar we ons moesten melden en betalen. de oude dame was overigens ook uiterst vriendelijk. nette wc's achter t restaurant, ook 1 douche maar helaas was er geen warm water. we konden zelf kiezen waar we wilden staan, verder mooie rustige plaats, wel wat autoverkeer, maar voor die 10 euro incl stroom was t uitstekend vertoeven.

zeer onvriendelijk oude vrouw die alsof het normaal is de deur op slot deed toen ik me wilde aanmelden.terrein is slordig en geen stroom voorziening aldaar.zijn dan ook verder gereden

Boetbus

nov 2024

Ziet er heel leuk uit, restaurant is echter nog steeds gesloten t.g.v. waterschade. Ook aan de fraaie groene camperplekken werd nu gewerkt, van de vriendelijke eigenaar mochten we op de parkeerplaats staan. Zijn toch maar doorgereden naar de CP in het dorp, om wat dichter bij eetgelegenheden te kunnen zijn.

Zum Wilscheider Hof

66701, Beckingen, Duitsland