Camping Galgenteich

3.9

3.9

Knausrich

nov 2025

Je kunt hier parkeren als het mooi weer is. Wij waren hier met slecht weer. Onze camper stond voor de slagboom geparkeerd en de receptie was nog gesloten. Een vriendelijke dame gaf ons desondanks de gelegenheid om het terrein te verkennen en gaf ons een sleutel om de slagboom te openen indien nodig. Vanwege het weer en de daardoor verminderde waarde van ons verblijf, hebben we de chip in de brievenbus gelegd en zijn we verder gereden.

RenéT.

aug 2024

Mooie natuurcamping met aardig personeel. Sanitair prima in orde. We stonden met onze camper op een krappe plaats maar voor een nacht is dat geen probleem.

parthianshot

jun 2024

Een gezellige camping met vriendelijk personeel. Prijs in 2024 is € 26,70 plus betaling per kWh, plus 50c voor 5 minuten douchen. De grond is veenachtig, dus kies uw plek zorgvuldig als deze vochtig is. zou mooier zijn als het terrein en de vegetatie beter onderhouden zouden worden. Beveel wandelen naar de nabijgelegen toppen.

Galgenteich 3

01773, Altenberg, Duitsland

familiecamping - restaurant - broodservice - gelegen in het oostelijke deel van het Erzgebirge op 800m - ideaal voor wandelen en fietsen - waterpark 200m - in de winter, cross-country skiën op 50km geprepareerde loipes en skipistes en 9 liften - Dresden 38km - supermarkt 1km - centrum 1km

16 sep t/m 31 dec

15 mei t/m 15 sep